Norges fineste husnummere!

Ramsign produserer klassiske emaljeskilter inkluderte navneskilter, husnummer skilter and gårdskilter som var basert på originale design og teknikker.

Lær vårt utvalg av eksklusive emaljeskilter å kjenne og oppdag hvordan du kan blidgjøre livet ditt med mer skjønnhet og stil.


Tilfredshet eller pengene tilbake

Det er helt trygt å bestille et Ramsign navneskilt. Skulle du, uansett grunnen, ikke være fornøyd med kjøpet, refunderer vi pengene dine. Vi garanterer dette.

Gratis frakt
til hele verden
100% fornøyd eller
pengene tilbake
30 års garanti

Mottatt. De er vakre. Det er så fint at det fortsatt finnes bedrifter for hvem kvalitetet er viktig: o) Takk!
Christina Riis Hansen, Faaborg, Danmark

Les flere tilbakemeldinger...

Derfor må du velge et husnummer fra Ramsign?

Kun Ramsign tilbyr ekte gammeldags, hand mal klar husnumre med en opprinnelig design, glansert emalje, 30-års fabrikkgaranti, utmerket service, gratis levering og fornøyd-garanti. Derfor!


Er Ramsigns prisene konkurransedyktige?

Ja. Ingen andre steder finner du et høykvalitets produkt med en fornøyd garanti, pluss 30 års fabrikk garanti og gratis levering til en lavere pris. Vi vil gjerne refundere prisforskjellen hvis du gjør det. Vårt mål er ikke å levere billigst mulige produkter, men å levere mest mulig verdi for pengene.


Hva heter "emaljeskilt" på andre språk?

Engelsk: enamel signs. Tysk: emailleschilder. Tysk: plaques émaillées. Spansk: placas de esmalte. Nederlandsk: emaille borden. Italiensk: piastre smalto. Portugisisk: placas de esmalte. Dansk: emaljeskilte. Svensk: emaljskyltar. Finsk: emalikyltit.


enamel sign gallery

Leter du etter et husnummer for hjemmet ditt?

Her finner du de beste husnumrene som penger kan kjøpe. Vi er spesialister på å produsere ekte håndlaget husnumre siden 1991. Bestill din husnummer i dag med tilfredshet garantert!
House Numbers House Numbers House Numbers
383,- 
383,- 
383,- 
House Numbers House Numbers House Numbers
493,- 
493,- 
493,- 
Round House Number Round House Number Round House Number
438,- 
438,- 
438,- 
House Numbers House Numbers House Numbers
548,- 
548,- 
548,- 
Enameled Address Plaque Enameled Address Plaque Enameled Address Plaque
1.648,- 
1.648,- 
1.648,- 

Blå emalje husnummer

blue enamel house numberTradisjonell blå emalje husnumre med hvite tall er her for å bli. Utformingen dateres tilbake til 1850-tallet, og er forgjengeren til alle andre husnumre. Den blå og hvite huset tallene er også kalt “fransk husnumre”. Men disse husnumre har vært brukt i hele Europa for mer enn et århundre og er en ekte europeisk klassiker. Bestill ditt klassiske blå husnummeret i dag -du vil ha glede og nyte resten av livet ditt.

Den dramatiske fødselen av et husnummer

Alle våre husnumre er nøye malet og lagt på 800 grader Celsius. Denne prosessen gjentas for hver farge. Emaljering er en keramisk prosess, der små endringer i luftfuktighet, temperatur og surfe tid er avgjørende for det endelige resultatet. Først etter avfyring vises emaljen sann farge. Produksjon av emalje husnumre kan sammenlignes med produksjon av håndlaget glass, der ikke to kopiene er helt like.


Kundeservice

Valg av skrifttype

Valg av staffering

Fornøydgaranti

Kjøpsbetingelser

Hjelp / FAQ

Kontakt oss

Produkter

Metropolitan

Highlander

Arrowhead

Lighthouse

Engelhardt

Specialskilte

Gårdskilt

Dørskilter

Husnummer

Navnskilt

Univers

Galleri

Omtale

Nyheter

Design

Historie

og mere...

Forhandlerlogin

Bliv forhandler

Linker

Kom med forslag

RAMSIGN · BYBJERGVEJ 14 · 3060 ESPERGÆRDE · DANMARK

Rapporter feil